Национален литературен конкурс Венчайте България с лаврови венци обявява община Казанлък

...
Национален литературен конкурс Венчайте България с лаврови венци обявява община Казанлък
Коментари Харесай

Община Казанлък организира литературен конкурс за ученици

Национален книжовен конкурс " Венчайте България с лаврови венци " афишира община Казанлък по случай 142 години от Освобождението на България от Османско иго.
В проведения под патронажа на кмета Галина Стоянова конкурс могат да вземат участие в възпитаници от I до XII клас от цялата страна.
Есе и/или стихотворение, отдадено на опълченец или участник (помагач, лидер на отряди, шпионин, въстаник, доктор или различен медицински работник) в Руско-турската освободителна война (1877 година - 1878 г.) от родния си край, участниците би трябвало да изпратят до 20 февруари (четвъртък) в това число на имейл: [email protected].
Творбите ще се правят оценка от способена комисия. Членовете и ще дефинират носителите на първа, втора и трета премия - грамота и парична сума, в трите възрастови групи, на които ще бъдат разграничени участниците.
В навечерието на националния празник 3 март резултатите ще бъдат оповестени на формалния уебсайт на община Казанлък, а спечелилите ще бъдат известени персонално на посочения от тях телефон в документите за кандидатстване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР